Va de Bikes programa 87 Teledeporte

La BMX Racing World Cup va donar el tret de sortida a Turquia amb les dues primeres proves del calendari mundial. Rapidesa i bon pilotatge són els dos principals ingredients que els ciclistes han de tenir. L'espectacle està servit i veurem si el francès Sylvain Andre i la neerlandesa Laura Smulders, actuals campions, poden mantenir aquesta etiqueta.

En aquesta edició celebrarem el Dia Internacional de la bicicleta. Per a això ens en anirem a Andorra per a assistir a la primera edició de la pedalada popular, una de les accions que es va emmarcar en la campanya "Aprèn a Rodar" que va impulsar el Govern del petit país dels Pirineus amb l'objectiu que grans i petits es conscienciïn de la importància de l'ús de la bicicleta com a mitjà de transport sostenible.

D'Andorra a la Cerdanya per a presentar-vos la vuitena edició de L'Alp-Cerdanya Cycle Tour. Una marxa cicloturista que recorre els ports d'aquesta comarca del Pirineu Català. Tindrà lloc el 22 de juliol i es tracta d'una cita que s'ha consolidat en calendari nacional i internacional. Els corredors podran triar entre tres recorreguts de 89, 145 i 185 quilòmetres amb els ports de muntanya de Font Romeu, la Llosa, la Creu o la Massella com a protagonistes d'una jornada que no us podeu perdre.