Va de Bikes programa 61 Teledeporte

Avui ens anirem fins a Girona per a gaudir de la penúltima cita de la Copa del Món de E-Bikes. El títol està en joc i encara hi ha moltes coses per decidir. Emoció i espectacle el que van oferir els riders amb una àmplia representació espanyola. Convidats de luxe com l'ex pilot de motociclisme, Carlos Checa, o els corredors de la Copa del Món de XCO, Jofre Culell o Carlos Coloma.

D'Espanya a Àustria. Sölden va acollir la marató ciclista més exigent, la Epic Ötztaler. En el seu quaranta aniversari, els corredors van experimentar la seva duresa amb 238 quilòmetres i 5.500 metres de desnivell. Temperatures fredes i quatre ports per a demostrar les seves habilitats sobre dues rodes.

I acabarem al Principat d'Andorra. El Bike Park de Vallnord-Pal Arinsal va ser l'escenari de la Continental Super Cup Massi i l'última prova de la Copa Catalana de BTT. Tindrem l'ocasió de gaudir de David Valero, medalla de bronze en els Jocs Olímpics de Tòquio 2020, i de la campiona d'Espanya, Rocío de l'Alba.