Va de Bikes programa 59 Teledeporte

Avui tenim un programa totalment d'alt voltatge amb les E-Bike com les grans protagonistes.
La nostra primera parada serà a França, concretament, en les estacions de Tignes i Val d’Isère, per a veure l'E-Bike Festival. Un cap de setmana d'autèntica aventura per als bikers que van tenir una exigència molt alta. 160 quilòmetres i 8.000 metres de desnivell van posar a prova els millors corredors de bicicletes elèctriques.
Si us encanta aquest món no us perdeu el desenllaç de la Copa del Món de E-Bike, que tindrà lloc a Espanya. Les dues últimes proves es disputaran a Catalunya, concretament a Girona i a Castelldefels. Us oferirem la millor prèvia.
I per a finalitzar, sabrem com acaba l'E-Bike Festival amb el gran E-Tour du Mont Blanc. El pic més alt d'Europa va ser el testimoniatge d'una altra gran carrera que va posar a prova la resistència dels ciclistes. Esport en estat pur.