XII Reunió ministerial sectorial de turisme

Contractats per Quatresisvuit, editem els diferents vídeos per a la seva posterior distribució per a diferents mitjans de comunicació i televisions de la XXVII Cimera Iberoamericana de Caps d'Estat i de Govern. El 9 i 10 de març es van reunir a Andorra Ministres i Ministres de Turisme per a treballar sobre els temes que es portaran fins a la reunió de Caps d'Estat que se celebrarà a Andorra el proper novembre de 2020 amb el lema “Innovació per al desenvolupament sostenible – Objectiu 2030”.

L'objectiu de la reunió va ser articular polítiques públiques per al desenvolupament i la gestió del turisme sostenible i responsable com una política d'Estat prioritària a la regió.

A més de els ministres i altes autoritats de Turisme dels 22 països iberoamericans, van participar també la secretària general iberoamericana, Rebeca Grynspan; el cap del Govern d'Andorra, Xavier Espot; la ministra de Turisme d'Andorra, Verònica Canals; i el director executiu de l'Organització Mundial de Turisme, Manuel Butler Halter.